ENG

Pobednik prvog duela IT zakuvavanja je kompanija Legend World Wide  

Pobednik prvog duela “IT zakuvavanja” u organizaciji portala WebMind i kompanije Miele Srbija je IT/eCommerce tim kompanije Legend World Wide. Priliku da odmere kulinarske sposobnosti u Miele Experience Centru u Beogradu, da spoje inovativnost i timski duh sa ljubavlju prema tehnologiji i kulinarstvu imale su kompanije Legend World Wide i Yettel Bank u prvom kulinarskom okršaju IT/eCommerce stručnjaka. Entuzijazam, dobro raspoloženje i timski duh odisali su kuhinjom, a stručnjaci su uspeli da podele kulinarske uloge i iznenade stručni žiri svojim kulinarskim umećem. Događaj je prevazišao očekivanja svih učesnika, a posebno naše redakcije koja priprema nove izazove u kojima će se naći stručnjaci iz drugih kompanija.

Vreme Čitanja: 2 min

it-zakuvavanje-1430-fi

Izvor: WebMind

Šta je IT zakuvavanje i ko su pobednici?

Prvo “IT Zakuvavanje” nije bilo samo takmičenje već arena u kojoj su IT/eCommerce stručnjaci postali glavni kuvari, i gde su odmerili kulinarske sposobnosti sa kolegama iz druge kompanije.

Cilj organizacije ovog uzbudljivog događaja bio je da predstavimo stručnjake kompanija Yettel Bank i Legend World Wide u drugačijem ambijentu, i u kulinarskom timu, koji imao zadatak da za 45 minuta spremi jelo, čiji ukupan kvalitet je bodovao stručni žiri.

Entuzijazam, dobro raspoloženje i timski duh odisali su kuhinjom Miele Experience Centra u Beogradu na vodi, a IT/eCommerce stručnjaci su uspeli da podele kulinarske uloge kako bi uspeli da pripreme idealnu pastu po svom izboru koja će sve zadiviti.

Iako je lider na tržištu domaće tekstilne industrije nakon odluke stručnoj žirija koji su činili master šefovi kuhinja sa internacionalnim iskustvom i direktor portala WebMind Lazar Jovanović uspeo da “pobedi” u kulinarskom okršaju osvojivši 112 bodova, naspram Yettel Bank tima kome je pobeda izmakla za svega dva poena. Cilj organizacije ovog kulinarskog iskustva je bio sadržajan team building, koji je omogućio dobar provod i razmenu iskustava.

it-zakuvavanje-1430-ps1

Kako je tekao događaj  koji je krajnji rezultat?

Nakon dolaska članova oba tima, neformalnog upoznavanja “na kafi”, stručnjak iz kompanije Miele je upoznao naše učesnike  sa prostorom za rad i raspoloživim namirnicama za idealnu pastu koja je odlukom žirija trebala da se nađe tog dana na meniju.

Master šef kuhinje je upoznao stručnjake sa pravilima kuvanja i sistemom bodovanja koji je vrednovao ukusu, prezentaciju, organizaciju tima i urednosti radnog prostora. 

Ko je činio kulinarske timove?

U timu kompanije Legend World Wide brojčano su prednjačili muškarci, ali po sve ostalom dame  Aleksandra Minić , ecommerce & marketing manager, Anđela Živadinović – ecommerce & marketing assistant.  Goran Šeregi, growth maganer, Dalibor Orčić, system administrator, i devloperi Boris Šmit I Nebojša Marković pokazali su vrsno kuliarsko umeće.

U ekipi kompanije Yettel Bank, po oratorskim sposobnostima i umeću za šporetom posebno su se istakli Predrag Budimir, IT director, Siniša Zlatković, junior Automation Test Engineer i Nikola Petrović, Head of Enterprise Architecture and Security dok su dame Vanja Glogovac, Head of Enterprise Solution Development i Natalija Veljković, scrum Master, bile zadužene za pripremu povrća i serviranje paste.

it-zakuvavanje-1430-ps2

Iskusite esenciju IT zakuvavanja 

Mentorstvo: Svaki tim će imati priliku da nauči od renomiranih kuvara, uzimajući najbolje od tradicionalnog i savremenog pristupa kuvanju. 

Kriterijumi: Naš fokus leži na ukusu, prezentaciji, organizaciji tima i urednosti – ključne veštine koje su prepoznatljive u IT svetu. 

Šta očekuje pobednike? 

Nagrade: Tri najbolje rangirane ekipe nakon ovogodišnjeg takmičenja biće nagrađene plaketama, a “IT šef godine” nosiće tu titulu do narednog takmičenja. 

Reputacija: Pobednički tim će biti počašćen ekskluzivnim priznanjima na WebMind i BIZlife portalima, uživajući u prestižu koji dolazi sa visokim plasmanom. 

Poziv kompanijama 

Pozivamo sve zainteresovane IT kompanije da se prijave  za naredni duel i iskušaju svoje granice kreativnosti. Dođite da kroz timski duh, inovaciju i malo začina pokažete da je vaša kompanija prvak u kuhinji tehnologije. 

“IT Zakuvavanje” je više od takmičenja; to je proslava zajedništva, tehnološke strasti i gastronomskog majstorstva. Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnog iskustva koje će odjeknuti IT svetom i postaviti nove standarde za korporativni timski rad. 

Za prijavu i više informacija, pratite WebMind portal ili nas kontaktirajte direktno na mailove vesna.vukajlovic@web-mind.rs i lazar.jovanovic@web-mind.rs . 

Budite deo prve sezone IT zakuvavanja – mesto gde će se vaše inženjerske sposobnosti meriti sa kuhinjskim talentom. 

Profesor književnosti zagubljen u odajama ekonomskog, tech i IT novinarstva.

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.