Entertainment

Gejming

AR / VR

VFX

Film

Karijera u IT

Pogledajte više

U revolucionarnom partnerstvu koje prevazilazi tradicionalni marketing, Coca-Cola je, u saradnji sa OpenAI i Bain & Compani, ranije ove godine predstavila kampanju „Kreiraj pravu magiju“. Ova ambiciozna inicijativa ne samo da je pokazala kreativnu snagu 110 digitalnih umetnika iz celog sveta, već je označila i strateški zaokret za Coca-Colu – onu koja istražuje neiskorišćeni potencijal veštačke inteligencije. Dok ulazimo dublje u ovo transformativno putovanje, demistifikujemo magiju iza ove kampanje, otkrivajući kako veštačka inteligencija nije samo marketinški dodatak već i strateško bogatstvo sa moći da preoblikuje budućnost poslovanja.
U digitalnom svetu koji se neprestano menja, važno je da roditelji imaju alate koji će im pomoći da donesu informisane odluke o tome koje video igre su prikladne za njihovu decu. Jedan od tih alata je PEGI (Pan-European Game Information) sistem klasifikacije, koji pruža jasne i jednostavne informacije o sadržaju i prikladnosti video igara. U ovom članku ćemo razmotriti šta je PEGI klasifikacija igara i kako se čitaju njihove oznake.
Svet video igara je fascinantno igralište gde se kreativnost, strategija i zabava spajaju u jedinstveno iskustvo. Za mnoge roditelje, ovo može biti i prilika za kvalitetno provedeno vreme sa decom, razvijajući zajedničke interese i učeći jedni od drugih. Međutim, kako naći pravu meru i osigurati pozitivno iskustvo? U nastavku vam donosimo nekoliko saveta koji će vam pomoći da otkrijete svet video igara sa vašim mališanima na siguran i edukativan način.
All articles loaded
No more articles to load