IT zakuvavanje

Razgovarali smo sa Aleksandrom Minić i Anđelom Vasiljević iz kompanije Legend World Wide koje su učestvovale na prvom “IT zakuvavanju” u organizaciji portala WebMind i Miele Srbija o važnosti eCommerce poslovanja za njihovu kompaniju. Legend World Wide, jedan od lidera na domaćem tržištu modne industrije, opredelio se za eCommerce poslovanje davne 2012. godine što ga čini pionirom u kupovini na internetu našoj zemlji.
U prvom “IT zakuvavanju” u organizaciji portala WebMind i Miele Srbija učestvovala je IT ekipa prve digitalne banke u Srbiji, Yettel Bank, čiji su članovi bili u prilici da spoje inovativnost i timski duh, sa ljubavlju prema tehnologiji i kulinarstvu. Lider ekipe bio je IT direktor Predrag Budimir sa kojim smo razgovarali o kulinarstvu, profesionalnom okruženju, ali i novoj aplikaciji Yettel Bank čija prva verzija izlazi tokom juna.
Pobednik prvog duela “IT zakuvavanja” u organizaciji portala WebMind i kompanije Miele Srbija je IT/eCommerce tim kompanije Legend World Wide. Priliku da odmere kulinarske sposobnosti u Miele Experience Centru u Beogradu, da spoje inovativnost i timski duh sa ljubavlju prema tehnologiji i kulinarstvu imale su kompanije Legend World Wide i Yettel Bank u prvom kulinarskom okršaju IT/eCommerce stručnjaka. Entuzijazam, dobro raspoloženje i timski duh odisali su kuhinjom, a stručnjaci su uspeli da podele kulinarske uloge i iznenade stručni žiri svojim kulinarskim umećem. Događaj je prevazišao očekivanja svih učesnika, a posebno naše redakcije koja priprema nove izazove u kojima će se naći stručnjaci iz drugih kompanija.
WebMind i Miele Experience Centar najavljuju učesnike prvog duela “IT zakuvavanja” Mobi Banku i Legend World Wide. IT/e-Commerce timovi ovih kompanija imaće priliku da svoje tehničke veštine transformišu u kulinarske trijumfe, spajajući inovativnost i timski duh sa ljubavlju prema tehnologiji i kreativnom izražavanju. Odmeravanje kulinarskih snaga nas očekuje u sredu 22. maja, kada ćemo predstaviti šta nastane kada se inovacija susretne sa gastronomijom.
All articles loaded
No more articles to load