Umetnik Marko Čadež u galeriji Štab

Od 5. do 10. јuna u Galeriji „Štab” u tržnom centru „Galerija“ biće postavljena audio vizuelna izložba „Futrospektiva”, gde će na velikom video zidu biti predstavljeno nekoliko radova. Jedan od radova na ovoj izložbi koju zajedno realizuju galerije „Monolog” i „Štab” su i nesvakidašnji video klipovi predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža koje redovno objavljuje na Instagram nalogu „Instanomad”.

Vreme Čitanja: < 1 min

marko-cadez-1698-fi

FOTO: Boban Ristić

Čadež se u životu bavio raznim stvarima, ali ovo je prvi njegov izlet u ovakve umetničke vode. I sigurno ima zdravstvenu knjižicu!

„Svako od nas može da izrazi sebe kroz ovu vrstu vizuelne umetnosti. To ne zavisi od toga da li ste umetnik ili ne, već od načina na koji sami kreirate svoju realnost i koliko uspevate da je vidite iz mnogo uglova. Od samog fizičkog doživljaja, do toga kako događaji generisani iz vaše prošlosti, vašeg detinjstva, emotivnog stanja preživljavaju vaše doživljaje. I zato mi je drago što imam priliku da pokažem i neku svoju konfuziju u ovom velikom prostoru“, kaže Čadež.

Prijavi se na novosti.