Komora italijansko-srpskih privrednika na prestižnom festivalu We Make Future

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će srpska delegacija, predvođena Komorom italijansko-srpskih privrednika, uzeti učešće na prestižnom festivalu digitalnih inovacija - We Make Future (WMF), koji će se održati od 13. do 15. juna 2024. u BolognaFiere, Bolonja, Italija. Ovo nije samo prilika da se predstavimo već treću godinu zaredom na ovom događaju, već i da pokažemo svetu koliko je srpska startup scena vitalna i konkurentna.

Vreme Čitanja: < 1 min

we-make-future-1533-fi

Izvor: We Make Future

We Make Future

WMF je globalni festival koji okuplja vodeće stručnjake i kompanije iz oblasti tehnoloških i digitalnih inovacija. Sa preko 100 tematskih pozornica i preko 1000 govornika, festival će pružiti uvid u najnovije trendove u oblastima kao što su veštačka inteligencija, blockchain, e-commerce, digitalna strategija, održivost i mnoge druge.

Naša delegacija, koju čine predstavnici Telekoma Srbija, TSV Fonda, kao i startup kompanije Food Fight, Neofunction, Reputeo i Radoznali vrabac, demonstriraće svoje inovacije i rešenja kroz različite diskusije, radionice i predstavljanja. Ovo je prilika ne samo za stvaranje novih poslovnih kontakata već i za otvaranje vrata saradnje na globalnom nivou.

WMF festival nije samo mesto za razmenu ideja, već je i idealna platforma za umrežavanje i učenje, sa fokusom na digitalnu transformaciju i budućnost tehnoloških inovacija. 

Vidimo se na WMF-u!

Prijavi se na novosti.