ENG

Balkan Security Expo 2024. 7. i 8. juna u Beogradu

Balkan Security Expo 2024. će biti kruna industrije bezbednosti i zaštite za region Jugoistočne Evrope. Na njemu će 7. i 8. Juna u Beogradu kao izlagači učestvovati vodeći proizvođači i dobavljači iz sektora bezbednosti, uključujući poznate kompanije kao što su između ostalih : Ajax Systems, Hikvision, Dahua, Alarm Automatika, Multitek i mnogi drugi. Lokacija Expa je hala sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Vreme Čitanja: < 1 min

balcan-security-1408-fi

Izvor: Balkan security expo 2024/Katarina Janković

Posetioce očekuje se više od 1.500 menadžera i profesionalaca iz oblasti bezbednosti iz

Srbije i iz regiona, što dodatno ističe značaj i obim ovog događaja.

Balkan Security Expo 2024 popunjava dugogodišnju regionalnu sajamsku prazninu pružanjem prilike svima da se kroz specijalizovanu platformu za prezentaciju najnovijih rešenja u oblasti bezbednosti svi proizvođači i distributeri direktno predstave tržištu.

Događaj je namenjen kako krajnjim klijentima koji traže sofisticirane opcije bezbednosti, tako i B2B interakcijama gde proizvođači i dobavljači mogu razmeniti poslovna iskustva i sklopiti nova partnerstva, saopštili su organizatori.

Sajam će biti mesto prikaza najnovijih inovacija u tehnologiji bezbednosti. Posetioci će imati priliku da učestvuju u radionicama, demonstracijama, panel diskusijama I B2B sastancima, što nudi velike potencijale za sticanje novih znanja za eksperte bezbednosti, ali prvenstveno za umrežavanje i sklapanje poslovnih saradnji.

Događaj će biti usmeren na promociju i predstavljanje savremenih bezbednosnih rešenja koja nalaze praktičnu primenu u različitim sektorima ili će tek biti implementirana u poslovne

procese uspešnih kompanija.

Pozivamo sve zainteresovane strane da prisustvuju Balkan Security Expo 2024 i iz prve ruke se upoznaju sa brojnim inovacijama i savremenim bezbednosnim rešenjima. Za više detalja i za

rezervaciju vaše karte, posetite naš zvanični sajt: www.balkanexposec.com/sr/posetioci/ .

Ostalo je još samo malo mesta, zato rezervišite na vreme svoju kartu.

Radujemo se vašem učešću i podršci u izgradnji Balkan Security Expo 2024 ključnim

regionalnim događajem.

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.