AI revolucija u biznisu: Domaći stručnjaci otkrivaju kako AI preoblikuje različite industrije

Dobrodošli u specijalni serijal "AI u Biznisu", gde otkrivamo kako veštačka inteligencija (AI) preoblikuje pejzaž različitih industrija, od prava do kinematografije. U ovom serijalu, ugledni profesionalci iz raznovrsnih biznis sektora dele svoje bogate perspektive o uticaju i potencijalu AI, osvetljavajući njenu ulogu u današnjem i budućem poslovnom svetu.

Vreme Čitanja: 2 min

ai-u-biznisu-862-fi

Ilustracija: DALL-E3

Podaci kao govor budućnosti: AI kao ključni prevodilac

Zamislite svet u kome podaci ne samo da govore, već gde AI služi kao most između surovih informacija i njihovog dubokog razumevanja i primene. Ovaj specijal vodi vas na putovanje kroz različite aspekte poslovanja, gde AI nije samo tehnološki alat, već ključna sila u donošenju odluka, inovacijama i strategijskom planiranju.

#MNAadvokati: AI u pravnom svetu

Razgovaramo sa Strahinjom Mavrenskim iz MNA advokata o tome kako AI preoblikuje pravnu industriju. Istražujemo kako etičke i zakonske dileme oblikuju korišćenje AI u pravnom kontekstu, nudeći uvid u složenu interakciju između tehnologije i prava.

#Devolution: Tehnološke inovacije kroz AI

Milan Stanojević iz Devolutiona nam otkriva kako AI doprinosi razvoju softvera, otvarajući nove horizonte u tehnološkim inovacijama i aplikacijama.

#HaosSpace: AI u svetu startupa

Upoznajte se sa AI u dinamičnom svetu startupa, gde njena primena može značiti razliku između uspeha i neuspeha za brzorastuće poslovne modele.

#Smartocto: AI u analitici podataka

Dr Goran S. Milovanović iz smartocto-a nas vodi kroz značaj AI u analitici podataka, otkrivajući kako se kompleksni podaci mogu pretvoriti u korisne uvide i strategije.

#MegaComFilms: AI u kinematografiji

Sa Marinom Ludajić iz MegaCom Filmsa istražujemo kako AI oblikuje budućnost filma, od produkcije do distribucije, i kako menja način na koji doživljavamo pričanje priča.

#PreduzmiIdeju: AI kao vodič za preduzetnike

Tadej Kurepa razmatra kako AI vodič pomaže preduzetnicima i inovatorima da se suoče sa izazovima i iskoriste prilike u digitalnom svetu.

#Actum: AI u napretku chatbot tehnologija

Sergey Shlykov iz Actum-a razgovara o evoluciji i napretku AI u razvoju chatbot tehnologija, otkrivajući njihov sve veći uticaj u interakciji sa korisnicima.

#InteliSale: AI u transformaciji prodaje

Nemanja Mališić, CEO InteliSale-a, deli svoje uvide o uticaju AI u transformaciji prodaje, pokazujući kako AI može preoblikovati način na koji kompanije pristupaju tržištu i korisnicima.

Učite, inspirišite se, razmišljajte o AI

Ovaj specijal nudi retku priliku da se dublje uroni u svet veštačke inteligencije kroz prizmu različitih industrija. Svaki razgovor osvetljava jedinstvene načine na koje AI utiče na poslovne procese, strategije i buduće planove.

Budite s nama dok istražujemo kako AI oblikuje našu sadašnjost i predviđa našu budućnost. Punu verziju serijala očekujte uskoro na našem portalu!

Prijavi se na novosti.