WebMind Webinar: Razotkrivanje Cybersecurity izazova  – Budite korak ispred sajber pretnji

WebMind, vodeći regionalni portal posvećen najnovijim trendovima u IT industriji, Tech, web3, gamingu, AI, robotici, društvenim mrežama i digitalnom svetu, sa zadovoljstvom najavljuje organizaciju webinara na temu „Cybersecurity“.

Vreme Čitanja: 2 min

webinar-cybersecurity-961-fi

Ilustracija: Milica Rušić WebMind

Ovaj događaj predstavlja izuzetnu priliku za pojedince i kompanije iz svih sektora da se upoznaju sa aktuelnim izazovima i trendovima u sajber bezbednosti, a održaće se  29.01.2024. od 10 do 12 sati.

Ključne teme webinara:

 • Prevencija sajber napada: Razumevanje kako se napadi odvijaju i šta čini organizacije ranjivim.
 • Dizajniranje efikasnih bezbednosnih planova: Kako pratiti i implementirati strategije koje odgovaraju najnovijim sajber pretnjama.
 • Phishing napadi: Analiza taktika i metoda koje koriste napadači i kako se efikasno braniti od ovih sve učestalijih pretnji.
 • Ransomware izazovi: Razumevanje dinamike ransomware napada i najboljih praksi za prevenciju i reagovanje u slučaju napada.
 • Primena veštačke inteligencije u Cybersecurity-u: Uvid iz perspektive kako napadača, tako i odbrambenih strategija kompanija.
 • Zaštita podataka u Cloud okruženju: Razmatranje specifičnosti i najboljih praksi za sigurnost podataka.
 • Kultura sajber sigurnosti u organizacijama: Kako podići svest zaposlenih o sajber rizicima i uspostaviti efikasnu kulturu sajber sigurnosti.
 • Šta posle sajber napada?

Učesnici panel diskusije:

 1. Lazar Jovanović – Director & Editor-in-Chief @ WebMind
 2. Strahinja Mavrenski – Managing partner @ Mavrenski & Associates
 3. Mikica Ivošević – Co-Founder & CTO @ Abstract

Ova panel diskusija predstavlja jedinstvenu priliku da se čuju stručna mišljenja i razmene iskustva sa vodećim stručnjacima u oblasti. Učesnici će imati priliku da postave pitanja i diskutuju o konkretnim izazovima i rešenjima vezanim za sajber bezbednost.

Kako se pridružiti:

Registrujte se putem linka za registraciju i obezbedite svoje mesto na ovom nezaobilaznom događaju. Takođe, možete doći i uživo prisustvovati .

WebMind je portal koji istražuje teme iz IT industrije, Tech, web3, gaming, AI, robotike, društvenih mreža, i celog online i digitalnog sveta. Naša misija je da pružimo relevantne, duboko analitičke i edukativne sadržaje koji podstiču razumevanje i razvoj u brzorastućem digitalnom svetu.

Ne propustite ovu priliku da se obogatite znanjem i budete korak ispred u svetu sajber bezbednosti. Vidimo se na webinaru!

Za više informacija, kontaktirajte:

vesna.vukajlovic@web-mind.rs

lazar.jovanovic@web-mind.rs

Prijavi se na novosti.