Unapredi svoje gejmerske veštine uz Samsung Galaxy Z Fold5

Spremite se za gejming iskustvo koje će vas ostaviti bez daha uz fenomenalni preklopni telefon iz najnovije Samsung Z serije telefona – Galaxy Z Fold5. Sa svojim inovativnim dizajnom i moćnim performansima, ovaj uređaj predstavlja novi standard za igre na prenosnim uređajima.

Vreme Čitanja: < 1 min

fold z5

Izvor: Samsung

Brzina i snaga 

Z Fold5 je opremljen najnovijim procesorima i grafičkim čipovima, što znači da je spreman za pokretanje najzahtevnijih igara sa lakoćom. Bez obzira da li ste ljubitelj akcionih igara, strategija ili avantura, ovaj telefon će vam omogućiti glatko igranje bez kašnjenja. Osetićete pravu brzinu i snagu dok istražujete virtuelne svetove. 

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Z Fold5 je njegov ogromni unutrašnji ekran. Preklopljeni uređaj nudi prostran 7-inčni ekran koji će vas potpuno uroniti u igru. Osećatete se kao da ste deo akcije, a svaki detalj će biti jasniji nego ikada. Kada je vreme za multitaksing ili kontrolnu tablu, možete koristiti spoljni ekran za brz pristup. 

Baterija koja traje 

Nema potrebe za brigu o bateriji dok ste fokusirani na igru. Z Fold5 ima impresivnu bateriju koja će vas držati tokom maratonskih organizovanih gejminga. Ostaćete fokusirani na igru, a ne na traženje utičnice. 

fold z5

Izvor: Samsung

Zvuk za impresivno iskustvo

Zvuk je ključni deo gejminga i Samsung razume. Dobly Atmos stereo zvučnici pružaju bogat zvuk koji će vas potpuno uvući u igru. Čućete svaki korak, eksplozivni zvuk i svaku muzičku notu, bolje nego ikada pre.  

Sa svojim snažnim performansama, velikim ekranom i izvanrednim zvukom, Z Fold5 je napravljen za gejmere. Bez obzira da li ste običan igrač ili ozbiljan profesionalac, ovaj telefon  će vas impresionirati svojom sposobnošću da pruži vrhunsko gejming iskustvo gde god se nalazite. 

Iskusite revoluciju u mobilnom gejmingu i zakoračite u svet igara kao nikada pre. 

Više o ovom uređaju na linku: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold5/

Prijavi se na novosti.