Nakon nedavno otvorene prve lokacije u novom sadu, IWG nastavlja širenje u drugom najvećem gradu u Srbiji

IWG kompanija je sa zadovoljstvom objavila da je potražnja za prostorom u novootvorenom centru u Novom Sadu izuzetno velika i da je ovakav model rada već prihvaćen dugoročno od strane firmi različitih veličina. Velika zainteresovanost za ovom lokacijom odražava brzo rastuću potrebu za inovativnim hibridnim radnim rešenjima na globalnom nivou. Ovo dostignuće rezultat je uspešnog modela partnerstva kompanije IWG i uspeha u saradnji sa cenjenim partnerom, kompanijom Inobačka d.o.o.

Vreme Čitanja: 2 min

iwg novi sad

Izvor: IWG

Prošlogodišnje pokretanje partnerstva sa Inobačka d.o.o. – jednom od najvećih građevinskih kompanija u Srbiji je omogućilo otvaranje prve IWG lokacije na važnom tržištu, a rezultat je pravovremenih delovanja i adekvatne strategije na kojoj se i zasniva ova saradnja. 

Ono što priču o uspehu u Novom Sadu čini još izuzetnijom je demonstracija snage partnerstva, prilagodljivosti i kolaboracije.  

Novosadski poslovni centar ima poseban značaj za IWG kompaniju, jer je u pitanju njen prvi centar u gradu poznatom po najvećem broju IT stručnjaka po glavi stanovnika u zemlji. Prepoznavši tržište koje se širi, ovaj strateški potez takođe je u skladu sa kontinuiranim nastojanjem kompanije IWG za pružanjem najsavremenijih rešenja za profesionalce iz različitih industrija.

iwg novi sad

Izvor: IWG PLC

S obzirom na veliku potražnju za poslovnim prostorom ovog tipa u jednom od najrazvijenih gradova Srbije, IWG sa velikim zadovoljstvom predstavlja i svoju drugu lokaciju u Novom Sadu, u jednom od najsavremenijih novih objekata, čije je otvaranje planirano za početak 2024.  Novi novosadski poslovni centar rađen u partnerstvu sa kompanijom AEST predstaviće ovom tržištu brend HQ koji će na raspolaganju imati privatne kancelarije, sale za sastanke, kao i coworking prostor. 

Mark Dikson, generalni direktor i osnivač kompanije IWG izjavio je: „Potražnja za fleksibilnim radnim rešenjima nikada nije bila očiglednija, jer kompanije širom sveta traže načine da se prilagode poslovnom okruženju koje se stalno menja i odgovore na potrebe svojih timova. Veoma smo zadovoljni što smo svedoci odličnog odziva na ponudu našeg Regus centra u Novom Sadu i radujemo se novim partnerstvima na IWG platformi.“ 

U avgustu ove godine, kompanija IWG prijavila je najviši šestomesečni prihod u svojoj istoriji dugoj 34 godine, što je rezultat brzog usvajanja hibridnog modela od strane kompanija svih veličina širom sveta. „Veliki prasak hibridnog rada“ takođe se odrazio na izuzetan rast u broju centara kompanije IWG, koja je u prvoj polovini 2023. potpisala 400 novih lokacija.  

iwg novi sad

Izvor: IWG PLC

S obzirom da je potražnja za rešenjima za hibridni rad nesumnjivo u porastu, kompanija IWG ostaje posvećena kontinuiranim inovacijama i partnerstvima kako bi pružila dodatnu vrednost kompanijama koje traže adaptilna i kolaborativna radna okruženja. 

O kompaniji IWG PLC 

Kompanija IWG je svetski lider u rešenjima hibridnog rada i brendovima radnog prostora. Stvaramo ličnu, finansijsku i stratešku vrednost za kompanije, bez obzira na veličinu.  Od nekih od najuzbudljivijih kompanija i najpoznatijih organizacija na planeti, do pojedinaca i sledeće generacije lidera u industriji. Svi oni koriste moć́ fleksibilnog rada kompanije IWG u cilju povećanja svoje produktivnosti, efikasnosti, agilnosti i blizine tržištu. 

Mrežna pokrivenosti kompanije IWG je bez premca i obuhvata približno 3.500 lokacija u više od 120 zemalja, a 83% kompanija sa liste Fortune 500 je deo naše rastuće baze klijenata. 

iwg novi sad

Izvor: IWG PLC

Uz naše brendove koji uključuju Regus, Spaces, HQ i Signature, pomažemo milionima ljudi i njihovim biznisima da rade produktivnije. To činimo pružajući vodeću svetsku platformu za hibridni rad sa profesionalnim, inspirativnim i zajedničkim radnim prostorima i digitalnim uslugama koje su sve dostupne na IWG aplikaciji. Za više informacija posetite www.iwgplc.com

Ukoliko želite da postanete IWG partner, više informacija potražite na  https://www.iwgplc.com/develop-a-location 

Prijavi se na novosti.