Digitalk konferencija od 19. do 21. aprila kao i eCommerce Days u Zrenjaninu 18. i 19. aprila!

U Zrenjaninskom hotelu Vojvodina od 19. do 21. aprila održaće se ovogodišnja Digitalk konferencija, pod sloganom "Zrenjanin, the Eagle has landed!"

Vreme Čitanja: 3 min

digitalk-2024-konferencija-1141-fi

Izvor: Digitalk

Dok Džef Bezos, Ilon Mask i Ričard Brenson istražuju putovanja u svemir, mi se zajedno sa vama trudimo da unapredimo našu planetu kroz primenu veštačke ili prirodne inteligencije.

Uoči 55. godišnjice iskrcavanja na Mesec, ovo je prilika da se zajedno zapitamo o novim inovacijama, smeru veštačke inteligencije i uticaju tehnologije na poslovanje i naše živote.

Jedan od osnivača Digitalk-a i rođeni Zrenjaninac Vlada Kovač, o događaju koji sledi kaže:

“Već više od decenije, IT inženjeri i digitalci svakog proleća dolaze po dozu inspiracije, znanja i poslovnih prilika u Zrejnanin. Svake godine, pred nama su novi izazovi i visoka očekivanja koja ne smemo izneveriti i verujem da smo i ove godine uspeli da napravimo program koji će zadovoljiti i najzahtevnije.”

Među više od 30 predavača izdvajamo:

 • Goran S. Milovanović, Lead Data Scientist @ Smartocto
 • Ina Poljak, Psihološkinja i konsultantkinja
 • Borislav Vukojević, Magistar komunikologije i konsultant @ UNESCO
 • Vladimir Vulić, Co-founder and President of Digitalizuj.Me
 • Rade Rakočević, Osnivač i direktor @ Senzal capital Beograd
 • Anka Gorgiev, SVP, Brand Strategy @ BGB Group
 • Barbara Maheshwari, Direktorica @ Remote Bob
 • Karolina Herbut, Finansijska savetnica, edukatorka, kouč
 • Aleksandar Grašić, Osnivač edukativne platforme Outliers (excel.grasic) & Microsoft MVP

Poseban fokus ove godine biće na oblasti veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Kompanije i napredni pojedinci sve više koriste veštačku inteligenciju da pojednostave operacije i unaprede procese donošenja odluka.

Od prediktivne analitike do personalizovanog korisničkog iskustva, AI menja način na koji kompanije komuniciraju sa podacima i kupcima, a sve veći broj pojedinaca jednostavne operacije prepušta nekom od AI alata koji su dostigli veliku popularnost.

“Uvek nam je važno da pokrijemo različite aktuelne teme, često iz više uglova, da bismo pokrenuli ljude kojima je potreban podstrek za akciju. Naša konferencija je jedinstvena prilika da dobijete novu energiju i promenite stvari na bolje jer, ovde vas, na jednom mestu, čekaju najbolji predstavnici digitalne ekonomije, kako na sceni, tako i u publici, na kafe pauzama i na žurci.” zaključuje predstavnik domaćina Vlada Kovač.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Ukoliko želite da obezbedite svoje karte za događaj, možete koristiti promo kod od 20% popusta tako što ćete prilikom kupovine karata uneti kod webmind.

digitalk-2024-konferencija-1141-ps1

Izvor: Digitalk

eCommerce Days u Zrenjaninu

I ovog proleća, glavno mesto za razmenu znanja i diskusiju o elektronskoj trgovini biće Zrenjanin i digitalk eCommerce Days, koji će se održati 18. i 19. aprila 2024. godine.

Ovaj događaj označava naredni korak u našem putovanju ka ubrzanom razvoju elektronske trgovine pod sloganom “eCommerce, Warp Speed Ahead!

Centralne teme konferencije će biti logistika i dostava, naplata, softverska e-commerce rešenja, i na konferenciji će biti prisutni svih relevantnih učesnika tržišne utakmice kao što su Ananas, Wolt, Dexpress, Yemora, NB Soft, Gigatron, Raiffaisen Bank i brojni drugi.

Govornici će biti najugledniji stručnjaci regiona, među kojima su i:

 • Svetozar Krunić, online marketing performance consultant
 • Viktor Đorđević, Data and Analytics Lead za Balkan u kompaniji Aleph
 • Zorin Radovančević, stručnjak za Google Analytics iz Escape Web Solutions
 • Aleksandar Babić, Senior Business Development Manager u kompaniji Yandex Ads
 • Dušan Mrvaljević, Chief Executive Officer u kompaniji Efektus
 • Marko Kaplanović, Osnivač prve digitalne fotografske radnje u Srbiji – Blic Urošević studio

Takođe, u svetlu novih pravila i zakona o privatnosti koja menjaju e-trgovine, kompanije su prinuđene da daju prioritet usklađenosti i transparentnosti u rukovanju podacima o potrošačima.

Zbog toga, podaci prve strane (first party data) pojavljuju se kao izuzetno važan resurs koji omogućava prodavcima da uspostave direktne veze sa svojim klijentima uz poštovanje njihovih preferencija privatnosti.

Korišćenje podataka prve strane ne samo da podstiče personalizovana iskustva već i neguje dugoročne odnose sa klijentima izgrađene na međusobnom poštovanju i integritetu podataka, a na konferenciji ćemo predstaviti nekoliko studija slučaja i primera dobrih praksi u ovom domenu.

Elektronska trgovina je kompleksna oblast. proces od mnogo koraka gde na svakom postoji prostor za unapređenje kvaliteta iskustva kupaca, čija su očekivanja iz godine u godinu sve veća.

Upravo zato, dolazak na e-Commerce Days je sjajna prilika da budete na informisani o svim aktuelnostima i u kontaktu sa kolegama koji svakoga dana rade na tome da iskustvo kupaca u e-trgovini bude najbolje moguće.

Za više informacija o konferenciji, programu i predavačima, kao i za kupovinu ulaznica, posetite sajt konferencije.

Ukoliko želite da obezbedite svoje karte za događaj, možete koristiti promo kod od 20% popusta tako što ćete prilikom kupovine karata uneti kod webmind.

Vidimo se na digitalk e-Commerce Days!

Prijavi se na novosti.