Novo rukovodstvo u kompaniji SCHNEIDER ELECTRIC Srbija i Crna Gora

Schneider Electric, globalni lider u oblasti digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, sa ponosom najavljuje imenovanje Miloša Vuksanovića za novog direktora kompanije za region Srbije i Crne Gore. Miloš Vuksanović je deo kompanije Schneider Electric skoro 20 godina gde je radeći na različitim pozicijama, od upravljanja proizvodima za industrijsku kontrolu, praćenja partnera i koordinaciju na tržištu, direktora prodaje kanala i direktora prodaje komercijalne i industrijske zgrade imao značajnu ulogu u dosadašnjem uspehu kompanije na domaćem tržištu.

Vreme Čitanja: < 1 min

milos-vuksanovic-1050-fi

Izvor: Schneider Electric

Imenovanje Miloša Vuksanovića predstavlja potvrdu kompanije Schneider Electric vrednovanju i unapređenju talenata iz sopstvenih redova. Ova odluka odražava duboko ukorenjenu kulturu kompanije koja prepoznaje važnost razvoja svojih zaposlenih i priznanje njihovih doprinosa.

“Počastvovan sam zbog preuzimanja uloge direktora Schneider Electric-a za region Srbije i Crne Gore. Kao neko ko je već skoro dve decenije deo ovog sistema, pouzdano znam da Schneider Electric ima ključnu ulogu u oblikovanju energetske budućnosti ovog regiona. Siguran sam da ću u novoj ulozi moći da doprinesem daljoj saradnji s našim partnerima, klijentima i zaposlenima kako bismo zajedno nastavili da nižemo izvanredne timske rezultate. Ostajemo posvećeni lokalnom tržištu, proširivanju portfolija usluga i proizvoda, i poslovnih inicijativa kako bismo dodatno podržali potrebe naših klijenata, kao i ekonomski rast zemlje kroz jačanje partnerskih odnosa i povećanje broja radnih mesta.”, izjavio je Vuksanović povodom imenovanja na mesto direktora.

Miloš Vuksanović na novu dužnost stupa od 1. marta 2024. godine i  na toj poziciji će zameniti Kseniju Karić, koja je poslednje četiri godine vodila kompaniju u Srbiji i Crnoj Gori.

Svrha kompanije Schneider Electric je da podstakne sve u nastojanju da maksimalno iskoriste energiju i resurse, pospešujući napredak i održivost za sve. U kompaniji Schneider Electric ovaj koncept nazivamo “Life is On”. Naša misija je da budemo vaš digitalni partner u dostizanju ciljeva održivosti i efikasnosti. Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do cloud-a, povezujući proizvode, upravljanje, softver i usluge u integrisana rešenja za domove, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju. Mi smo najlokalnija od svih globalnih kompanija. Zalažemo se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele našu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti.

Promo

Prijavi se na novosti.