Game Changer Festival Montenegro dolazi ovoga leta – Tivat postaje tehnološka prestonica Mediterana!

Nakon velikog uspeha u Hrvatskoj i Sloveniji, Game Changer, vodeće ime u tehnološkim događajima dolazi u Crnu Goru.

Vreme Čitanja: < 1 min

game-changer-1505-fi

Izvor: Game Changer

Ovog leta, Tivat će biti epicentar tehnoloških inovacija kao nikada do sada.

U periodu od 4. do 6. jula 2024., Tivat će postati domaćin trodnevnog festivala koji će privući više od 500 posetilaca programima tokom tri konferencijska dana, i neverovatnih 9000 posetilaca svetlosne izložbe digitalnog dizajna i animacije u svetu video igara. 

Očekuje nas serija progresivnih tehnoloških tema fokusiranih na blockchain tehnologiju, travel tech i upotrebu veštačke inteligencije. 

Ovaj događaj će biti prilika za umrežavanje i razmenu ideja među liderima i stručnjacima iz ovih oblasti.

Ali to nije sve! Glavno gradsko šetalište Pine će tokom dve večeri festivala 4. i 5 jula 2024. dobiti novi sjaj. 

Uz zvuke elektronske muzike, posjetioci će biti fascinirani svetlosnom izložbom gejming dizajna i animacije koja je kreirana od strane izuzetnog tima koji stoji iza crnogorske video igre Bleak Faith. Ovaj događaj dolazi u pravo vreme – u istom mesecu kada igra doživljava svoju svjetsku premijeru na Playstation platformi, i obećava globalnu ekspanziju u saradnji sa kompanijom Sony Interactive Entertainment.

Kruna festivala je svečano veče dodele Game Changer Montenegro nagrada najprogresivnijim tehnološkim kompanijama i pojedincima iz Crne Gore. Ovim događajem Game changer ne samo da nagradjuje izvanredne inovacije i dostignuća, već pozicionira Crnu Goru na globalnjnoj mapi kao poželjnu tehnološku destinaciju, koja ima razvijenu tech scenu, i zajednica izuzetnih talenata.

Pridružite nam se na Game Changer Festivalu powered by Crnogorski telekom i budite deo tehnološkog dogadjaja godine!

Prijavi se na novosti.