Flagship Killer se vraća: realme GT 6 serija zvanično lansirana globalno

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, sa ponosom je predstavio dugo očekivanu realme GT 6 seriju, koja uključuje realme GT 6 i realme GT 6T. Ovaj hrabri povratak na tržište visoke klase prikazuje posvećenost kompanije inovacijama i redefinisanju očekivanja za premijum pametne telefone. GT serija "Flagship Killer" se vraća sa novom ambicijom, stavom i samopouzdanjem, da ostavi trag na tržištu.

Vreme Čitanja: 4 min

realme-gt-1608-fi

Izvor: Realme

Najsvetliji ekran na svetu do sada, ispod 1000€

realme GT 6 serija podiže standarde za ekrane pametnih telefona sa najsvetlijim ekranom na svetu, revolucionarnim 6000nit Ultra Bright ekranom napravljenim zahvaljujući superiornim luminiscentnim materijalima. Ova izuzetna osvetljenost osigurava kristalno jasne vizuale čak i na direktnom sunčevom svetlu, poboljšavajući vidljivost na otvorenom i iskustvo igranja. HDR i Pro-XDR tehnologije dodatno poboljšavaju vizuale, pružajući širi spektar boja i nivoa osvetljenosti za sveobuhvatnije iskustvo, posebno za gejmere koji traže realistične slike. Sa 10.240 preciznih nivoa osvetljenosti i adaptivnom osvetljenošću, ekran se neprimetno prilagođava bilo kojem uslovu osvetljenja.

Maksimizirajući vizuelnu fluidnost i energetsku efikasnost, realme GT 6 serija koristi 8T LTPO tehnologiju koja inteligentno prilagođava stopu osvežavanja i uštedu energije do 20%, efikasno produžavajući trajanje baterije na 5800mAh (5500mAh osnovna + 300mAh ušteda energije). realme daje prioritet zdravlju očiju korisnika sa 2160Hz PWM tehnologijom prigušivanja i AI sistemom zaštite očiju koji prilagođava postavke ekrana za optimalan komfor, uključujući posvećen režim spavanja za noćnu upotrebu. Štaviše, napredno Corning GGV2 staklo se koristi na GT 6 seriji za poboljšanje otpornosti na padove i ogrebotine.

Dva “Flagship Killer-a” sa Snapdragon čipsetima predvode performanse pametnih telefona

realme GT 6 serija podiže standarde performansi pametnih telefona sa dva uređaja koja su „flagship killer-i“, opremljena snažnim Snapdragon čipsetima. Predvodi realme GT 6, koji pokreće najnoviji Qualcommov Snapdragon 8s Gen 3 čipset sa preko 1.650.000 bodova na benchmark testovima, pružajući munjevito brzi odziv, glatko multitasking iskustvo i neuporedive gejming performanse. Istovremeno, realme GT 6T redefiniše performanse srednje klase sa Snapdragon 7+ Gen 3 čipsetom, donoseći mogućnosti nivoa flagshipa po pristupačnijoj ceni.

realme GT 6 serija takođe ima Geek Power Tuning za personalizovanu optimizaciju performansi i čipset posvećen enkripciji privatnosti radi poboljšane sigurnosti podataka. Sa ovim čipsetima u svojoj srži, realme GT 6 serija postavlja novi standard performansi, nudeći korisnicima izuzetno i sigurno iskustvo pametnog telefona.

Najbolje noćne fotografije do sada sa Sony LYT-808 senzorom i velikim 1/1.4″ senzorom

Kao „flagship killer“ u svojoj klasi, realme GT 6 ima 50MP Super OIS glavnu kameru sa naprednim sistemom noćnog snimanja koji pokreće Sony LYT-808 senzor. Ova revolucionarna kamera je dizajnirana da hvata zadivljujuću jasnoću u svakom detalju, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Opremljena omni-direkcionalnim fokusiranjem svih piksela, DOL-HDR, LBMF i Dual Native ISO tehnologijama, osigurava izuzetno dinamički opseg, kvalitet slike i performanse u uslovima slabog osvetljenja. Korisnici takođe mogu uživati u 4K visokom dinamičkom opsegu Dolby Vision video snimanja i reprodukcije za istinsko filmsko iskustvo, kako sa glavnom kamerom tako i sa telefoto kamerom.

Vodeća 50MP telefoto kamera je veoma korisna kada korisnici fotografišu ulice ili portrete, nudeći visoku rezoluciju i jasnoću zajedno sa 2X i 4X zumiranjem. Pored toga, realme GT 6 serija snima fotografije sa izuzetnom jasnoćom i sa prednjom i sa zadnjom kamerom. Ima prednju kameru od 32MP, idealnu za snimanje detaljnih selfija i kristalno jasnih video poziva. Korisnici mogu dodatno poboljšati svoje fotografije sa funkcijama kao što su portret mod, HDR i AI Beautification.

120W punjenje i velika baterija od 5500mAh, 26 minuta punjenja za 2 dana korišćenja

Pored svoje vrhunske industrijske tehnologije ekrana i čipseta, realme GT 6 serija takođe nudi robusnu dual-cell baterijsku arhitekturu od 5500mAh. Ovaj inovativni dizajn kombinuje dve ćelije od po 2750mAh u seriji, pružajući ukupni kapacitet od 5500mAh, što osigurava produženo korišćenje bez čestih punjenja. Dual-cell baterijska arhitektura ne samo da udvostručuje efikasnost punjenja, već podržava i 120W SUPERVOOC tehnologiju. Sa ovom mogućnošću, korisnici mogu napuniti do 50% baterije za samo 10 minuta i postići potpuno punjenje za 26 minuta, pružajući dovoljno energije za dva dana korišćenja.

Štaviše, Battery Sense Voltmeter Technology precizno prati nivoe napona, optimizujući strategije punjenja i dodatno smanjujući ukupno vreme punjenja. Sa 1600 ciklusa trajanja baterije i zadržavanjem kapaciteta od 80%, realme GT 6 serija garantuje pouzdane i dugotrajne performanse, čineći je idealnim izborom za tehnološke entuzijaste i profesionalce.

Dodatno, realme GT 6 serija uključuje napredni Iceberg Vapor Cooling System sa ogromnom komorom za isparavanje koja prelazi 10.000 kvadratnih milimetara. Ovaj dizajn osigurava efikasno odvođenje toplote i trajne performanse, čak i tokom intenzivnih zadataka i produžene upotrebe.

Prvi AI noćni režim u industriji, najbolji saputnik za žurke

Pored globalnog debija realme GT 6 serije, realme ponosno najavljuje osnivanje NEXT AI Lab-a. Ova inicijativa demonstrira posvećenost kompanije da učini AI tehnologiju dostupnom i osnažujućom za mlade korisnike širom sveta. Fokusirajući se na AI obradu slika, efikasnost i personalizaciju, laboratorija ima za cilj da proširi AI primenu, te da koristi mladim korisnicima globalno.

realme GT 6 uvodi prvi AI noćni režim u industriji, čineći ga najboljim saputnikom za snimanje videa u izuzetno slabom osvetljenju, čak i u barovima ili klubovima. Koristeći napredne AI algoritme i visokoperformantne čipsete, ova funkcija osigurava da mladi mogu jasno i živopisno zabeležiti svoje najbolje trenutke.

Dodatno, realme GT 6 sadrži AI Smart Loop, koji prepoznaje sadržaj ekrana i predviđa nameru korisnika kako bi napravio precizne preporuke. U kombinaciji sa One Touch Delivery, omogućava direktan pristup jednim klikom često korišćenim funkcijama, značajno poboljšavajući efikasnost i udobnost korisnika.

Štaviše, NEXT AI Lab pokreće AI+UI Popularizer  – plan za poboljšanje korisničkog iskustva kroz saradnje sa liderima u industriji kao što su Qualcomm, Google i Microsoft. realme poziva druge partnere da se pridruže ovom pokretu kako bi popularizovali AI, sa ciljem da pruže izvanredna iskustva za najmanje 100 miliona korisnika u naredne tri godine.

Cena i dostupnost

Svi kupci tokom juna mogu dobiti svoj realme GT6 po specijalnoj ceni od 94999 RSD sa poklon slušalicama Buds Air 6 i punjačem od 120W kod zvaničnih prodajnih partnera. realme je posvećen pružanju izuzetne vrednosti za uloženi novac, čineći performanse na nivou flagship modela dostupnim širokom spektru potrošača globalno.

Prijavi se na novosti.