Heads Information Technology: Razvoj IT talenata

Ovog vikenda studentska organizacija AIESEC organizovala je najveću konferenciju za mlade u oblasti IT industrije-Open IT. Konferencija je održana na Fakultetu organizacionih nauka, i okupila je preko 600 studenata sa svih tehničkih fakulteta koji su imali priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima profesionalaca iz IT industrije, a kompanije su mogle da se povežu sa studentima i predstave svoje poslovanje na manje formalan način.

Vreme Čitanja: 2 min

heads-it-sudenti-1420-fi

Izvor: Heads Information Technology

Heads Information Technology, deo kompanije Heads Adriatic, regionalne HR kompanije sa glavnim fokusom na HR teme u IT industriji, bila je jedan od partnera ove manifestacije. Pre same konferencije konsultanti kompanije Heads Information Technology na ovom fakultetu održali su interaktivnu radionicu na temu izrade profesionalnog CV-ja i pravilnog predstavljanja mladih na tržištu rada. Atmosfera na radionici je podstakla kreativnost i inspiraciju studenata, a konsultanti su sa zadovoljstvom delili svoja iskustva, pomažući im u prvom koraku ka razvoju njihove karijere.

Na samoj konferenciji, tokom dva dana, Heads Information Technology konsultanti studentima su pružili detaljnije smernice i konsultacije koje će im biti značajne za uspešan ulazak na tržište rada. Iskustvo i ekspertiza koje Heads Information Technology donosi u oblast ljudskih resursa u IT industriji, omogućili su studentima da dobiju dragocene uvide i pripreme se za buduće karijerne izazove.

Heads Information Technology nastavlja da igra ključnu ulogu u razvoju IT talenata, omogućavajući rast i unapređenje karijera budućih IT stručnjaka. Sa jasnim fokusom na kvalitet i inovacije, ova kompanija ostaje posvećena pružanju vrhunskih usluga i podrške svojim klijentima i kandidatima.

O kompaniji:

Heads Information Technology je deo kompanije Heads Adriatic, regionalne HR kompanije koja posluje u zemljama regiona, sa glavnim fokusom na HR teme u IT industriji.

Kroz njihovu konsultantsku ulogu klijentima, kompanija Heads Information Technology koristi stručnu ekspertizu u IT industriji i donosi nova rešenja na polju ljudskih resursa. Stručnošću i znanjem, pomažu klijentima da pronađu i razvijaju prave talente.

Konsultanti iz Heads Information Technology posvećeni su rešavanju izazova i ostvarivanju ciljeva klijenata, koristeći svoje znanje i stručnost za postizanje rasta u sledećim oblastima:

  • Talent Acquisition: Pomoć u pronalaženju i privlačenju vrhunskih IT stručnjaka
  • Talent & Market Mapping: Analiza tržišta rada i identifikacija ključnih talenata
  • Competency Evaluation: Procena kompetencija kandidata za specifične pozicije
  • Development Solutions – Capability Building: Razvojne strategije za unapređenje veština zaposlenih
  • Career Transition Solutions: Podrška između karijernih faza

Prijavi se na novosti.