ENG

Učesnici prvog duela IT zakuvavanja su Mobi Banka i Legend World Wide  

WebMind i Miele Experience Centar najavljuju učesnike prvog duela “IT zakuvavanja” Mobi Banku i Legend World Wide. IT/e-Commerce timovi ovih kompanija imaće priliku da svoje tehničke veštine transformišu u kulinarske trijumfe, spajajući inovativnost i timski duh sa ljubavlju prema tehnologiji i kreativnom izražavanju. Odmeravanje kulinarskih snaga nas očekuje u sredu 22. maja, kada ćemo predstaviti šta nastane kada se inovacija susretne sa gastronomijom.

Vreme Čitanja: < 1 min

it-zakuvavanje-1389-fi

Ilustracija: DALL-E3

“IT Zakuvavanje” nije samo takmičenje; to je arena gde IT stručnjaci postaju glavni kuvari, transformišući tradicionalne recepte u remek-dela inovacija i kreativnosti. 

Iskusite esenciju IT zakuvavanja 

Mentorstvo: Svaki tim će imati priliku da nauči od renomiranih kuvara, uzimajući najbolje od tradicionalnog i savremenog pristupa kuvanju. 

Kriterijumi: Naš fokus leži na ukusu, prezentaciji, organizaciji tima i urednosti – ključne veštine koje su prepoznatljive u IT svetu. 

Šta očekuje pobednike? 

Nagrade: Tri najbolje rangirane ekipe biće nagrađene plaketama, a “IT šef godine” nosiće tu titulu do narednog takmičenja. 

Reputacija: Pobednički tim će biti počašćen ekskluzivnim priznanjima na WebMind i BIZlife portalima, uživajući u prestižu koji dolazi sa visokim plasmanom. 

Poziv kompanijama 

Pozivamo sve zainteresovane IT kompanije da se prijave  za naredni duel i iskušaju svoje granice kreativnosti. Dođite da kroz timski duh, inovaciju i malo začina pokažete da je vaša kompanija prvak u kuhinji tehnologije. 

“IT Zakuvavanje” je više od takmičenja; to je proslava zajedništva, tehnološke strasti i gastronomskog majstorstva. Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnog iskustva koje će odjeknuti IT svetom i postaviti nove standarde za korporativni timski rad. 

Za prijavu i više informacija, pratite WebMind portal ili nas kontaktirajte direktno na mailove vesna.vukajlovic@web-mind.rs i lazar.jovanovic@web-mind.rs . 

Budite deo prve sezone IT zakuvavanja – mesto gde će se vaše inženjerske sposobnosti meriti sa kuhinjskim talentom. 

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.