ENG

Treća SPLET TECH konferencija- Najveći regionalni susret o inovacijama i ove jeseni u Beogradu

Ljubitelji tehnologije, startap timovi, investitori, studenti, profesori i drugi inovatori, i ove godine, 8. oktobra imaće priliku da budu deo SPLET TECH konferencije. Nakon uspeha od prethodne dve godine, sa skoro 200 vrhunskih predavača iz različitih oblasti i više od 4500 učesnika, ove godine očekuje nas rekordni broj zanimljivih govornika, sesija i tema.

Vreme Čitanja: < 1 min

splet-konferencija-1554-fi

Izvor: SPLET TECH

U oktobru, na 9 bina u MTS Dvorani predavači iz zemlje i inostranstva govoriće o web3 tehnologiji, pivotiranju biznisa, exit strategijama, prodaji, internacionalizaciji poslova, uticaju tehnologije na zakonodavstvo, multidisciplinarnim timovima.

SPLET TECH je idealna prilika za one koji žele da promovišu svoje proizvode i biznise

Posetioci će imati priliku da saznaju sve o inovativnim tehnologijama i onima koji ih stvaraju kroz radionice, motivaciona predavanja, ali i da se povežu sa potencijalnim saradnicima, investitorima i korisnicima. Pored toga, Splet je idealna prilika za one koji žele da predstave i promovišu svoje proizvode i biznise. Startap i expo zona i ove godine biće mesto na kome će prisutni moći da se upoznaju sa onim što kompanije i startapi kreiraju. Novina ove godine biće i VC zona koja će okupiti Venture Capital fondove i biznis anđele.  

Organizatori konferencije su projekti „Preduzmi ideju“, u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“ koji sprovodi ICT HUB, uz podršku USAID-a.

Prijave su otvorene, a uskoro će biti dostupno i više informacija o programu na sajtu konferencije SPLET TECH 2024.

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.