ENG

IWG otvara dva nova izvanredna radna prostora u Beogradu

International Working Group (IWG), vodeći svetski pružalac rešenja za hibridni rad, sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje novih HQ i Regus lokacija u saradnji sa lokalnim partnerima u Srbiji. Uz ove nove lokacije, IWG će imati ukupno 8 lokacija u Srbiji i sedam u Beogradu, čime će dodatno ojačati svoje prisustvo i posvećenost srpskom tržištu. HQ brend centar koji će biti otvoren u poslednjem kvartalu ove godine, nalazi se u ulici Makenzijeva 37, u samom srcu Vračara, i prostiraće se na 658 kvadratnih metara prvoklasnog radnog prostora.

Vreme Čitanja: 3 min

IWG

Izvor: IWG

U skladu sa rastom potreba za hibridnim radom kompanija IWG, vodeći pružalac rešenja fleksibilnih radnih prostora, najavljuje otvaranje novih Regus i HQ lokacija u Beogradu.

  • Novi Poslovni centar Vračar u Beogradu do kraja ove godine dobiće još 658 kvadrata co-working kancelarijskog i prostora za sastanke
  • Dodatna 982 kvadrata Regus centra u Beogradu biće otvorena u okviru poslovno-rezidencijalne zgrade The One početkom 2024.
  • Nove lokacije potvrđuju posvećenost kompanije IWG omogućavanju najboljih fleksibilnih prostora za rad na vrhunskim lokacijama širom sveta
  • Nove HQ i Regus lokacije nalaze se u najtraženijim poslovnim distriktima u Beogradu, te pružaju profesionalno i inspirativno okruženje, podstičući napredak za kompanije i preduzetnike

Otvaranje novih Regus i HQ lokacija u Beogradu

Strateški lociran u jednom od najtraženijih kvartova u Beogradu, Poslovni centar Vračar postaće središte kako za već poznate, tako i za nove kompanije i preduzetnike koji su u potrazi za fleksibilnim rešenjima za radni prostor. Novi hibridni radni prostor, sedmi po redu IWG centar u Srbiji, nalaziće se na drugom spratu zgrade i predstavljaće profesionalno i inspirativno okruženje za razvoj kompanija.

Mark Dikson, generalni direktor i osnivač kompanije IWG izjavio je: „Ovim najnovijim otvaranjima dodatno ojačavamo naše prisustvo u Srbiji. Kao važno poslovno središte, Beograd je fantastično polazište za naše planove o ekspanziji. Potreba za visokokvalitetnim fleksibilnim radnim prostorima i dalje raste kako hibridni rad postaje nova normalnost. Izuzetno nam je zadovoljstvo što na razvoju brendova Regus i HQ radimo u partnerstvu sa vlasnicima zgrada u okviru ugovora o menadžmentu koji će tim zgradama dodatno omogućiti najsavremenije radne prostore.

Naša otvaranja u Beogradu dolaze u trenutku kada sve više kompanija otkriva da fleksibilan rad podstiče sreću i zadovoljstvo zaposlenih, a istovremeno pomaže životnoj sredini. Naš model radnog prostora takođe dokazano povećava produktivnost i omogućava da se poslovanje proširi ili smanji uz značajno smanjene troškove.“

Kao deo posvećenosti kompanije IWG pružanju izuzetnih iskustava kada je radni prostor u pitanju, ceo Poslovni centar Vračar trenutno je u fazi sveobuhvatnog renoviranja, kako enterijera, tako i spoljašnjeg prostora. Ova transformacija ima za cilj stvaranje savremenog i modernog radnog prostora koji će zadovoljiti rastuće potrebe današnjih profesionalaca. Tek renovirana zgrada imaće najsavremenije pogodnosti, naprednu tehnološku infrastrukturu i pažljivo dizajnirane zajedničke prostorije koje podstiču saradnju, kreativnost i produktivnost.

Blizina Poslovnog centra Vračar postojećem IWG Regus centru u Knez Mihailovoj ulici dodatno učvršćuje prisustvo kompanije IWG u Beogradu, nudeći biznisima veći izbor na osnovu njihovih specifičnih zahteva. Strateški pozicionirane, ove lokacije omogućavaju kompaniji IWG da obezbedi fleksibilna rešenja za radni prostor koja zadovoljavaju različite potrebe kompanija polazeći od startapova, pa sve do velikih kompanija koje sada, sa hibridnim modelom rada koji nudi niže troškove, imaju finansijsku fleksibilnost da ulažu u svoje zaposlene i rast biznisa, a ne u prostor u kojem posluju.

Radni prostor

Izvor: IWG

Kompanija IWG takođe sa zadovoljstvom najavljuje novi Regus centar u jednom od najprestižnijih beogradskih poslovnih kompleksa – The One u Beogradu. Otvaranje je planirano za početak sledeće godine, a radni prostor će se nalaziti na prvom spratu šestospratnice i obezbediće prostor kako za etablirane firme, tako i za startapove iz najrazličitijih industrija. Regus centar poseduje co-working prostore, odvojene kancelarije, sale za sastanke i kreativne prostorije, i do njega se lako može stići automobilom ili javnim prevozom, pošto je udaljen svega 700 metara od autoputa.

Kako potražnja za fleksibilnim i agilnim radnim prostorima nastavlja da raste, IWG ostaje lider u pružanju inovativnih rešenja za radni prostor širom sveta, a planira da uvrsti još 1.000 novih svetskih lokacija tokom sledeće godine. Otvaranjem novih HQ i Regus centara u Poslovnom centru Vračar i The One u Beogradu, IWG ponovo potvrđuje svoju podršku kompanijama u Srbiji, omogućavajući im da napreduju u dinamičnom i promenljivom radnom okruženju.

O kompaniji IWG PLC

Kompanija IWG je svetski lider u rešenjima hibridnog rada i brendovima radnog prostora. Stvaramo ličnu, finansijsku i stratešku vrednost za kompanije, bez obzira na veličinu.  Od nekih od najuzbudljivijih kompanija i najpoznatijih organizacija na planeti, do pojedinaca i sledeće generacije lidera u industriji. Svi oni koriste moć́ fleksibilnog rada kompanije IWG u cilju povećanja svoje produktivnosti, efikasnosti, agilnosti i blizine tržištu.

Mrežna pokrivenosti kompanije IWG je bez premca i obuhvata približno 3.500 lokacija u više od 120 zemalja, a 83% kompanija sa liste Fortune 500 je deo naše rastuće baze klijenata.

Uz naše brendove koji uključuju Regus, Spaces, HQ i Signature, pomažemo milionima ljudi i njihovim biznisima da rade produktivnije. To činimo pružajući vodeću svetsku platformu za hibridni rad sa profesionalnim, inspirativnim i zajedničkim radnim prostorima i digitalnim uslugama koje su sve dostupne na IWG aplikaciji. Za više informacija posetite www.iwgplc.com.

Ukoliko želite da postanete IWG partner, više informacija potražite na  https://www.iwgplc.com/develop-a-location

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.