ENG

DSC Europe 23 

Ovim putem Vas obaveštavamo da će se dugo očekivana konferencija DSC Europe 23 - posvećena veštačkoj inteligenciji i podacima - održati od 20. do 24. novembra u Sava Centru.

Vreme Čitanja: 2 min

data-conf-814-fi

Izvor: DSC Europe

 DSC Europe je događaj koji se ne sme propustiti  ako ste zainteresovani za moderne oblasti veštačke  inteligenciju, analitike, mašinskog učenja i inženjeringa podataka. Teme koje će, između ostalih, biti obrađene na skupu su Generative AI, Computer Vision, Big Data Analytics, AI Safety, AI & Data Strategy, Building AI product, Medical Imaging, LLM Chatbots, AI-intrusion detection, AI personalisation i druge. Sa više od 3000 posetilaca iz preko 45 država sveta, i potvrđenih 500 i više govornika, konferencija će biti odlično mesto za učenje i diskusiju sa svetskim liderima i ekspertima u ovim oblastima, kao što su: 

 Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite – trenutno u ponudi imamo aktuelnu Regular cenu karata koja je dostupna do 1. novembra!

  Pored glavnog dela programa, DSC Europe će obuhvatiti i širok spektar tema, koji će biti okrenut ka donosiocima odluka (DSC:X – executive track), kao i najnovijim trendovima koji menjaju svet oko nas – poput NeuroAI, People Analytics, AI in Marketing, Quantum Computing, Hyper Personalisation i još mnogo drugih. Pored toga, na samoj konferenciji će biti organizovati još pet manjih događaja koji će se fokusirati na primenu podataka i veštačke inteligencije u određenim industrijama. Oni će biti posvećeni specifičnim temama u oblasti medicine i farmacije, Fintech i Web3.0, gejminga i kreativnih industrija, Cyber security, kao i  eCommerce i maloprodaji.

Stoga, vidimo se u Beogradu, jer će Beograd postati svetska prestonica veštačke inteligencije u periodu od 20-24. novembra ove godine.

Promenimo svet kroz podatke!

Govornici:  https://www.datasciconference.com/speakers/ 

Za više informacija o konferenciji: https://www.datasciconference.com/ 

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.