Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama

Galaxy Buds3 serija – proširenje povezanog iskustva kroz Galaxy AI

Vreme Čitanja: 3 min

samsung-2-1723-fi

Izvor: Samsung

Serija Galaxy Buds3 donosi novo komunikacijsko iskustvo zahvaljujući snazi Galaxy AI. Ako, na primer, korisnik sluša predavanje na stranom jeziku, može uključiti Interpreter[i] u načinu slušanja na Galaxy Z Fold6 ili Z Flip6 sa Galaxy Buds3 slušalicama u ušima. Tako će čuti prevod predavanja, direktno kroz Galaxy Buds slušalice i premostiti eventualnu jezičnu barijeru.

Takođe, jednostavnim izgovaranjem dve reči kroz Voice Command, može se pokrenuti ili zaustaviti reprodukcija muzike, bez potrebe da korisnik dodirne slušalice ili povezani telefon. Zvuk je takođe moguće inteligentno optimizovati, nezavisno od toga kako se nose Galaxy Buds. Mikrofoni ugrađeni u ove slušalice u realnom vremenu analiziraju zvuk unutar slušalica, kao i u korisnikovom okruženju, te poboljšavaju kvalitet reprodukcije, ali i podešavaju nivo aktivnog poništenja buke (ANC) kroz Adaptive EQ i Adaptive ANC. Tokom slušanja muzike, Galaxy Buds3 Pro neprestano će prikupljati i analizirati zvuk u okruženju korisnika i automatski podesiti najbolji nivo spoljnog zvuka, odnosno njegovog poništavanja, bez potrebe za ručnim podešavanjem, zahavljujući Adaptive Nose Control, Siren Detect i Voice Detect karakteristikama.

Izrađene korišćenjem mnoštva prikupljenih statističkih podataka, Galaxy Buds3 serija donosi nov, kompjuterski-modelovan dizajn, koji omogućava izuzetno udobno nošenje. Premium dizajn drške slušalica odgovara na zahtev korisnika za elegantnim i modernim oblikom, kojeg upotpunjuju Blade Lights. Novi dizajn omogućava poboljšano taktilno korisničko iskustvo, s obzirom na to da je lako koristiti slušalice jednostavnim „štipanjem“ ili klizanjem drške, čime se objedinjuje praktičnost i privlačnost. Galaxy Buds3 i Buds3 Pro nude dva praktična oblika: Galaxy Buds3 Pro nose se tako što se umetnu u ušni kanal, za one koji žele bogatije zvučno iskustvo, dok su  Buds3 otvorene, za korisnike koji žele koristiti slušalice u različitim okruženjima i na duže vreme.

Galaxy Buds3 Pro opremljene su naprednim hardverom, za premium audio iskustvo. Sadrže napredne dvosmerne zvučne jedinice sa planarnim „visokotoncem“ za prefinjen i precizan raspon frekvencija, kao i dvostrukim pojačalima za kristalnu jasnoću zvuka u pokretu. Sada, zahvaljujući Ultra High Quality Audio, koji podržava udvostručen sampling rate sa SSC kodekom. Tako korisnici mogu slušati high-res izvore, na način kako su i snimljeni u tonskom studiju i uživati u svakom detalju pojedinog zvuka. Isti nivo kvaliteta zvuka omogućen je i za telefonske pozive. Sa unapred obučenim modelom temeljenim na mašinskom učenju, serija Galaxy Buds3 može zabeležiti izvorni glas govornika, u različitim bučnim okruženjima, istovremeno pružajući bogat i prirodan zvuk poziva, sličan visokom kvalitetu zvuka pametnih telefona, zahvaljujući specifikaciji Super-Wideband poziv.

Nova Galaxy Buds3 serija, uz omogućavanje vrhunskog audio iskustva, dizajnirana je i da učini više sa manje, za ljude i planetu. Galaxy Buds3 i Buds3 Pro imaju nekoliko komponenti u svom ležištu, kao i u samim slušalicama, u čijoj izradi je korišćena reciklirana plastika dobijena iz odbačenih ribarskih mreža ili bačvi za vodu. Sve Galaxy Buds3 slušalice pakovane su u kutije napravljene od 100 % recikliranog papira.

Dostupnost

Galaxy Buds3 serija, koju odlikuje izuzetno elegantan, moderan i „nosiv“ dizajn, dostupna je u srebrnoj ili beloj boji, po preporučenim maloprodajnim cenama od 21,999 dinara za Buds3, odnosno 29,999 dinara za Buds3 Pro.


Audio prevođenje je dostupno samo kada nosite slušalice (buds) i povežete sa Samsung Galaxy pametnim telefonom. Funkciju prevođenja ne pružaju direktno same slušalice. Ako slušalice nisu dostupne, prevedeni sadržaj se nalazi na ekranu vašeg Samsung Galaxy pametnog telefona. Određeni jezici mogu zahtevati preuzimanje jezičkog paketa. Dostupnost usluge može se razlikovati u zavisnosti od jezika, zemlje, regiona ili operatera. Samsung Galaxy uređajima može biti potrebno najnovije ažuriranje softvera da bi pravilno podržali Galaxy AI funkcije.

Podešavanje jezika prati podešavanje jezika sistema. Meni „glasovne komande“ pojavljuje se kada je jezički paket isti kao i sistemski jezik. Jezik podrške u vreme lansiranja uključuje korejski i američki engleski, a prateći jezik će se dalje proširiti.

Funkcije prilagodljive kontrole buke, detekcije glasa i detekcije sirena dostupne su samo na Samsung Galaxy Buds3Pro. Prilagodljiva kontrola buke, otkrivanje glasa i otkrivanje sirena su podrazumevano isključeni.

Blade Lights dostupna su samo na Samsung Galaxy Buds3 Pro.

Izuzetno kvalitetan zvuk do 24bit/96kHz dostupan je na serijama Galaxy S24, S23 serijama, Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9 serijama sa One UI 6.1.1 ili novijim. Ultra kvalitetna audio funkcija trenutno je dostupna samo na odabranim Samsung Galaxy uređajima. Dodatni uređaji mogu biti podržani u budućnosti.

Funkcija superširokopojasnog poziva omogućava slušalicama Buds da prenose glas do 16kHz, dok prethodne BT slušalice prenose samo do opsega 8kHz.

Dostupnost boja za seriju Galaxy Buds3 može se razlikovati u zavisnosti od tržišta, regiona ili operatera.

 

Prijavi se na novosti.