ENG

USF Gaming Fair i ovog proleća u Beogradu

Studentska organizacija Unija studenata FON-a ove godine organizuje sedmi po redu USF Gaming Fair. Projekat se sadrži iz dva dela - Humanitarnog gejming turnira, koji će se održati se 25. i 26. marta na dve lokacije u Beogradu: Regnum Gaming i Game Club Arena i Sajma gejming i IT industrije koji će se održati se 02. aprila u Karbonu.

Vreme Čitanja: 2 min

USF Gaming Fair

Source: Unija Studenata FON-a

USF Gaming Fair je projekat čiji je cilj predstavljanje značaja i uspeha najbrže rastućih industrija današnjice – gejming i IT industrije, kao i okupljanje svih ljubitelja video igara koji će imati priliku da se upoznaju, razmene svoja gejming iskustva i takmiče. Ovogodišnji projekat će, pored glavne tematike, doprineti širenju blockchain ekosistema u Srbiji i podržati razvoj ove tehnologije. Ono što karakteriše USF Gaming Fair je humanitarni aspekt, koji ni ove godine neće izostati. Sva prikupljena sredstva od kotizacija biće prosleđena porodici Pavlov preko humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” koja je usmerena na pomoć socijalno ugroženim srpskim porodicama širom Balkana.

Humanitarni gejming turnir se održava 25. i 26. marta i okupiće veliki broj “gejmera” koji će imati priliku da se kroz dva dana takmiče u popularnim video igrama: CS:GO, League of Legends, FIFA23 i UFC4. Pobednike svih kategorija očekuju vredne nagrade koje su pripremili naši partneri.

Source: Unija Studenata FON-a

Sajam gejming i IT industrije imaće jedinstven program hibridnog karaktera namenjen za sve generacije, bez obzira na to gde se nalaze na svom karijernom putu. Delegati će imati priliku da posete štandove kompanija iz ovih oblasti i informišu se o zaposlenju i radu u njima. U sklopu ovogodišnjeg sajma, održaće se 6 predavanja i panel diskusija. Teme o kojima će se pričati nesumnjivo će biti zanimljive i korisne svima koji su zainteresovani za ove i njima srodne industrije. Kompanije će, pored štandova, imati i svoje kutke koje će popuniti interaktivnim sadržajem, gde će delegati imati priliku da se opuste i zabave tokom celog dana.

Veliki broj partnera i prijatelja je i ove godine prepoznao potencijal i važnost USF Gaming Fair-a i podržao realizaciju projekta. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je “SAMSUNG“

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte probudi timski duh, društveno odgovornu svest, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Studenti kroz neformalno obrazovanje i rad na projektima u Uniji stiču mnoge veštine koje su im od velikog značaja kako za profesionalni, tako i za lični razvoj. Kod naših članova aktivno podstičemo kritičko razmišljanje, liderstvo, proaktivnost, kao i razvoj komunikacionih i organizacionih veština. Na godišnjem nivou se u okviru Unije uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON Quiz, USF Gaming Fair, Humanitarni sportski turnir I Humanitarno StandUp veče.

Za dodatne informacije možete posetiti Facebook stranicu USF Gaming Fair, Instagram profil usf_gamingfair ili kontaktirati organizatore putem mejla: unijastudenatafona@gmail.com

Za stare gamere Wand, za poslovnu zajednicu direktor WebMind. Front-end developer, web3 entuzijasta i preduzetnik koji je skoro deceniju u digitalnom marketingu.

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.