WebMind panel na SPLET konferenciji 2023: “Globalno skaliranje regionalnih kompanija”

WebMind sa ponosom predstavlja panel pod nazivom "Globalno skaliranje regionalnih kompanija" koji će se održati u okviru SPLET Tech konferencije 2023.

Vreme Čitanja: < 1 min

webmind

Ovaj dinamičan panel će istražiti strategije za globalno širenje regionalnih kompanija u okviru IT sektora i pružiti svetle uvide u najnovije tehnološke inovacije.  

Panel će se održati 10. oktobra 2023. godine u MTS Dvorani, sa početkom u 13:35 časova u sali 9/Lisabon bar. 

WebMind portal je inovativni onlajn medijski portal koji se obraća lokalnoj i globalnoj publici, pokreće i istražuje teme u vezi sa novim internet tehnologijama, celom gejming industrijom, dešavanjima u Web3 svetu, IT i tech industrijom, kao i employer branding-om u svim ovim industrijama. 

Pozivamo vas da budete deo prestižnog regionalnog događaja posvećenog inovacijama i inovacionom preduzetništvu. SPLET konferencija, koja se ističe kao najveća jednodnevna regionalna manifestacija na ovu temu, predstavlja izuzetnu priliku za sve članove akademske zajednice, osnivače startapa, investitore, predstavnike korporacija, državnih institucija, nevladinih organizacija i mnoge druge ključne aktere inovacionog ekosistema. 

Globalno skaliranje regionalnih kompanija 

Moderator panela, Lazar Jovanovic, Direktor kompanije WebMind, predstaviće publici troje izvanrednih panelista: 

Nebojša Simić, ExpertHub Co-Head 

Roberto Poletto, Direktor prodaje i marketinga u Coming – Computer Engineering-u 

Mladen Rakonjac, Managing direktor Infinum Crna Gora 

Panel će se sastojati iz četiri dela: 

  • Upoznavanje sa panelistima 
  • Skaliranje i internacionalizacija: Ovaj segment će se baviti strategijama skaliranja regionalnih kompanija na globalnom tržištu i prilagođavanjem globalnom okruženju. 
  • Inovacije i tehnološki trendovi: Panelisti će deliti svoje uvide o tehnološkim inovacijama i budućnosti digitalnih rešenja. 
  • Employer Branding: Poslednji deo će istražiti teme kulture i vrednosti u tehnološkim kompanijama. 

Ovaj panel će pružiti dublje razumevanje izazova i mogućnosti sa kojima se suočavaju regionalne kompanije u procesu globalnog skaliranja i istražiti kako tehnološke inovacije oblikuju budućnost poslovanja. 

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za prisustvovanje SPLET Konferenciji i našem panelu putem linka kako bi se pridružili ovoj inspirativnoj diskusiji. 

"Pokušao si. Propao. Nema veze. Pokušaj opet. Propadni bolje."

Prijavi se na novosti.