ENG

Partnerstvo Coca Cola Srbija i SolSea platforme donosi NFT-jeve na EXIT festival

Platforma SolSea, EXIT festival i Coca Cola Srbija su se ujedinili kako bi posetiocima EXIT festivala koji se održava svake godine u Novom Sadu obogatili iskustvo i prušili nove i nezaboravne uspomene.
ALL.ART protokol je na svom Twitter nalogu objavio saradnju Coca Cola kompanije sa najvećom NFT pijacom na Solana blockchainu dan pre nego što je EXIT festival počeo. Ovo partnerstvo donosi merch i Coca Cola Srbija NFT-jeve koje možete već danas pokupiti ako imate VIP kartu za EXIT festival.

Vreme Čitanja: < 1 min

Coca Cola NFT-jevi

Ilustracija: Lenka T.

Coca Cola Srbija i SolSea nude merch i NFT-jeve EXIT posetiocima

Kroz partnerstvo sa EXIT festivalom, SolSea i Coca Cola Srbija nam donose do sada neviđeno iskustvo na ovom dugoočekivanom događaju. Iz ove partnerske saradnje je proizašla postavka „Magic Miror“ koje možete pronaći u Coca Cola zoni na EXIT festivalu.

Kada pronađete ovo magično ogledalo, možete stati ispred njega, i ono će vas „obući“ u nasumično odabranu odevnu kombinaciju i prikazati je u 3D formatu pred vašim očima. Ono što je takođe karakeristično za ovo iskustvo je to što možete dobiti sliku koju vidite u ogledalu skeniranjem QR koda i zauvek imati jedinstvenu uspomenu sa ovogodišnjeg EXIT festivala.  

Ali, to nu se ne završavava njihova saradnja. Zahvaljujući ALL.ART protokolu i SolSea NFT pijaci, učesnici EXIT fetivala imaju priliku da ugrabe ekskluzivnu kolekciju modnih predmeta. Kolekciju čine 3D modeli majica kratkih i dugih rukava, i 100 dukserica koje dolaze sa NFT-jevima. Ipak, imajte na umu da su dukserice i ekskluzivni NFT-jevi rezervisani samo sa posetioce koji imaju VIP karte za festival.

EXIT festival

Fot ilustracija: Freepik

Još jedan bitan detalj je to da će deo gore pomenutih dukserica i NFT-jeva biti dostupan na samom festivalu. Stoga, ako imate VIP kartu, posetite Coca Cola zonu i pokupite svoj merch.   

Coca Cola je uveliko izbacila nekoliko uspešnih NFT kolelcija, i ovaj projekat neće ostati neopažen. Takođe, sama ideja o ovom partnerstvu ukazuje na to da Srbija ima jaku NFT i kripto zajednicu i da ovakav pristup marketingu može biti odlična inspiracija za organizatore događaja i brendove iz regiona.

Jelena je pisac sadržaja posvećena učenju o kripto valutama. Njeni hobiji su igranje šaha, crtanje, kuvanje i odlazak u duge šetnje. Tokom zime svoje slobodno vreme obično provodi čitajući knjige.

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.