ENG

Samsung Electronics se udružuje sa NEXON-om kako bi doneli prvi HDR10+ GAMING naslov na tržište

Kompanija Samsung Electronics je danas najavila lansiranje prvog gejming naslova na svetu koji podržava HDR10+ GAMING standard. Ova igra je produkt saradnje između Samsunga i NEXON-a, izdavača video igara poznatog po naslovima Dungeon & Fighter i MapleStory.

Vreme Čitanja: < 1 min

Samsung and NEXON partnership

Ilustracija: L.T.

Saradnja između Samsunga i NEXON-a

NEXON i Samsung su kroz godine pokazali svoju posvećenost unapređenju gejming iskustva za gejmere širom sveta. Spajanjem snaga, ove kompanije imaju jedinstvenu priliku da pruže izvanredno gejming iskustvo i postave novi industrijski standard za developere igara i proizvođače gejming opreme.

Ova saradnja će nam doneti novu HDR10+ igru nazvanu “The First Descendant” koja će biti predstavljena javnosti na Gamescomu 2023, sajmu video igara koji se godišnje održava u Nemačkoj.

Imajući to u vidu, možemo očekivati da ćemo saznati više o igri u narednim danima, pošto je ovaj poznati gejming sajam zakazan za period od 23. do 27. avgusta. Ova igra će u potpunosti iskoristiti HDR10+ GAMING standard kako bi nas uvela u novu eru gejminga koja pruža najresponsivnije iskustvo.

image-1

Sa oduševljenjem se udružujemo sa NEXON-om, istinskim pionirom u svetu video igara, kako bismo predstavili prvi HDR10+ GAMING naslov na svetu, pod nazivom ‘The First Descendant’. ... Ovo je značajan korak u gejmingu koji prevazilazi sam tehnološki napredak; to predstavlja kontinuiranu posvećenost kompanije Samsung poboljšanju gejming iskustva kako tehnologija napreduje.

Rekao je Seokwoo Jason Yong, izvršni potpredsednik poslovne jedinice za vizuelne displeje u kompaniji Samsung Electronics.

The First Descendant

Iako će najnovija NEXON igra biti predstavljena tokom Gamescoma, beta testiranje neće započeti sve do 19. septembra. Igrači iz celog sveta, osim Kine, moći će da se priključe beta testiranju i unaprede svoje gejming iskustvo na sledeći nivo.

The First Descendant

Izvor: Samsung

HDR10+ GAMING standard donosi bogatije boje i ravnotežu osvetljenosti, omogućavajući igračima da jasno vide sve detalje unutar igre, bez obzira na nivo osvetljenja. HDR10+ će takođe smanjiti latenciju, što će dovesti do još boljeg gejming iskustva.

Jelena je pisac sadržaja posvećena učenju o kripto valutama. Njeni hobiji su igranje šaha, crtanje, kuvanje i odlazak u duge šetnje. Tokom zime svoje slobodno vreme obično provodi čitajući knjige.

IZBOR UREDNIKA

Prijavi se na novosti.