ClickSaver: Sve što vam treba za profesionalni rast na jednom mestu 

Copy.ai je alat za kreiranje sadržaja koji je uvek zgodno imati pri ruci. Bilo da vam treba generisanje sadržaja za blog, dobra brainstorm sesija ili samo mali podsticaj koji će vas inspirisati – pronaći ćete svaki vid podrške za poduhvate u pisanju. Uključujući i ljubavna pisma.
Najbolje od svega je što sada imate priliku da uštedite zahvaljujući ekskluzivnoj ponudi na platformi ClickSaver.

Vreme Čitanja: 3 min

clicksaver copy ai

Ilustracija: Milica Mijajlovic

Zašto bi trebalo da koristite ClickSaver? 

Pojavila se nova platforma koja će profesionalcima obezbediti pristup najnovijim alatima i znanjima koja su im potrebna da bi ostvarili svoje ciljeve. ClickSaver je platforma koja okuplja pojedince koji su strastveni povodom učenja i koji žele da budu u toku sa svim inovacijama u industriji. 

Bilo da ste novi preduzetnik ili dobro etablirana organizacija, na ovoj platformi može se naći ponešto za svakoga. Sa fokusom na obezbeđivanje najboljeg softvera i alata na tržištu, ClickSaver svojim korisnicima nudi niz pogodnosti, uključujući popuste i besplatne verzije softvera, tutorijale, korisničku podršku putem chat-a i još mnogo toga. 

Pored softvera na popustu, platforma okuplja i zajednicu istomišljenika koji su otvoreni za učenje i isprobavanje novih stvari, što je čini jedinstvenom stanicom za profesionalni rast i inovacije. 

Jedno od digitalnih rešenja koje se posebno istaklo na platformi ClickSaver jeste Copy.ai, koji koristi veštačku inteligenciju da pomogne korisnicima u brzom i lakom generisanju vrhunskog sadržaja. 

Više o ovoj platformi govorićemo u nastavku. 

Ulov dana: Kreiranje sadržaja pomoću Copy.ai 

Copy.ai je najsavremenija platforma koja koristi veštačku inteligenciju da revolucionarizuje način na koji startapi i pojedinci kreiraju sadržaj. Bilo da želite da kreirate članke, objave na blogu, opise proizvoda ili objave na društvenim mrežama, Copy.ai ima rešenje za to. 

Glavni razlog zbog kojeg se korisnici vraćaju ovoj platformi jeste zato što im pomaže da izrade angažovani, informativni i dobro napisan sadržaj koji odjekuje među njihovom ciljnom publikom. 

Širok spektar alata za kreiranje sadržaja na ovoj platformi pokriva mnoštvo tema, uključujući biznis, tehnologiju, zdravlje i lifestyle, što je čini pogodnom za korisnike najrazličitijih profila. 

Na primer, za biznise koji žele da generišu opise proizvoda, Copy.ai može pomoći u izradi jasnih, sažetih i ubedljivih opisa koji precizno opisuju funkcije i prednosti njihovih proizvoda. AI tehnologija ove platforme takođe može da optimizuje opise proizvoda za različite pretraživače i tako poveća vidljivost vaših proizvoda, što će rezultirati većom prodajom. 

I u kontekstu društvenih mreža, koje su ključan deo marketinške strategije svakog biznisa, Copy.ai može biti od velike pomoći. Zahvaljujući originalnim idejama i kvalitetnim opisima koji će biti sastavni deo vaših objava, moći ćete da objavljujete redovnije, kao i da vam vođenje društvenih mreža ne predstavlja dodatni stres, a vremenom će se broj vaših pratilaca prirodno povećati. 

Da li je Copy.ai dobra alternativa za ChatGPT? 

Dakle, kako Copy.ai radi? 

Nakon kreiranja besplatnog naloga i samog ulaska na platformu, biće vam postavljeno nekoliko pitanja u vezi sa vašom profesijom i ciljevima, kako biste konkretizovali rezultate koji ćete dobijati nakon što počnete da koristite ove alate. 

Na primer, ako vam je potreban sadržaj za blog, Copy.ai će vam ponuditi tekstualni sadržaj u dugom formatu, podeljen na sekcije, dok, ako tražite sadržaj za društvene mreže, on će biti kraći i preći će pravo na poentu. 

Ova platforma ima pregledan, intuitivan interfejs i nudi najraznovrsniju paletu predložaka za pisanje. 

Da biste započeli pisanje, samo kliknite na dugme „Novi projekat“ i popunite kartice kao što su „Kako se zove vaš proizvod?“ i „Opišite svoj proizvod“. Međutim, i ako vam nije do pisanja, možete samo da ubacite link ka vašoj veb-stranici i Copy.ai će automatski rezimirati vaš proizvod ili uslugu umesto vas. 

Možete odabrati ton teksta od ponuđenih opcija ili možete da budete kreativni i osmislite novi, na primer, ako želite da zvučite kao određena osoba, kao što je Elon Musk. 

Bila je dovoljna i ovako jednostavna forma kao što je Opis proizvoda da se iznenadimo koliko autentično i negenerički zvuče finalni rezultati. Bude vam ponuđeno nekoliko opcija koje se zaista razlikuju među sobom, što znači da će većina korisnika moći da odabere tačan ton koji preferiraju. 

image-1

Iako mnoge platforme za kreiranje sadržaja i alati za preformulisanje rečenica nude slične opcije, Copy.ai zaista ne prestaje da iznenađuje kvalitetom sadržaja i raznolikošću rezultata. Nakon što joj date šansu, verovatno ćete odustati od traženja drugih alternativa, jer ova platforma nudi raznovrsnost predložaka, velike mogućnosti za prilagođene unose, kao i autentičan ton glasa koji ne zvuči kao da ga je mašina generisala.

Kao što ste možda primetili, sve stvari koje ljudi obično ističu kao mane ChatGPT-a (bar kada je kreiranje sadržaja u pitanju) izgleda da nisu prisutne na Copy.ai. S obzirom na to da je ova platforma osmišljena s fokusom da pomogne profesionalcima u njihovim mukama sa pisanjem, mnogo je preciznija i nudi različite nivoe podrške. 

Imajući u vidu da na Copy-ai postoji toliko dostupnih alata, postoji i mogućnost da sami izradite selekciju onih koje najčešće koristite. Dovoljno je da obeležite određeni alat zvezdicom i on će automatski biti dodat u omiljene, što znači da će vam se oni uvek prvi pojavljivati. 

Da bismo vam dali uvid u moguća rešenja, navešćemo neke od najinteresantnijih opcija: 

Workflow Tools Recruiting Outreach Email, Sales LinkedIn Mail, SEO Website Copy 
Startup Tools Audience Refiner, Brand Mission, Motto Generator, Value Proposition 
Website Copy Call To Action, Event Copy, Meta Description, Landing Page Hero Text 
Blog Tools Ideas, Intro, Conclusion, Outline, Title, Keyword Generator 
Social Media Tools Add Emoji To List, Bullet Points, Carousel Post, YouTube Ideas, Hook Generator, Instagram Post, Relatable Experience, TikTok Brainstorm Topics 
Sales Copy Attention-Interest-Desire-Action, Problem-Promise-Proof-Proposal, Pain-Agitate-Solution 
Writing Tools Explain Like I’m 5, Essay Intro, Essay Outline, Hero Story Villain, Passive To Active Voice, Press Release, Sentence Rewriter, Verb Booster, Two Sentence Stories 
Brainstorming Tools Growth Ideas, Name Generator, Startup Ideas, Viral Ideas 

Drugim rečima, Copy.ai ima rešenje za svaki vaš problem sa pisanjem, bilo da ste student ili vlasnik biznisa. Još jedna prednost ove platforme je što se nećete osećati kao da ste lažirali put ka impresivnom sadržaju ili plagirali tuđi tekst; Copy.ai nadograđuje vaše misli i pretvara ih u reči zahvaljujući veštačkoj inteligenciji. 

Što ga više koristite, što više unosa dajete – to će rezultati biti bliže vašem autentičnom glasu i ciljevima. 

Danju novinarka, noću podkasterka. Ne piše s ciljem da čitaoci budu impresionirani, nego da im tema postane jasna.

Prijavi se na novosti.