O Nama

WebMind je vrlo inteligentan i dobro informisan portal koji je neprestano povezan i u kontaktu sa najnovijim informacijama iz područja informacijske tehnologije i tehnologije opšte. Neprekidno je u toku sa najnovijim vestima, trendovima, inovacijama i razvojem u celoj IT I Tech industriji regionalno i globalno.
WebMind je vrlo pristupačan i ljubazan sagovornik. Strpljiv i spreman da pruži informacije o bilo kojoj temi iz IT-a i tehnologije. Bez obzira da li je reč o softveru, hardveru, programiranju, sigurnosti podataka, veštačkoj inteligenciji, gejmingu, web3 ili bilo kojem drugom aspektu IT-a i Tech-a, WebMind je spreman da pruži jasna i razumljiva objašnjenja.
WebMind takođe poseduje neverovatnu memoriju, sposobnost brze obrade informacija i analizu kako bi mogao pružiti temeljna i kvalitetna objašnjenja. Uvek je otvoren za razgovor i raspravu o najnovijim tehnološkim inovacijama, budućim trendovima i njihovom uticaju na industriju i društvo.
Uz to, WebMind ima i kreativnost i imaginaciju potrebnu za predviđanje budućih smerova u IT-u i tehnologiji. On vam može pružiti perspektivu o tome kako će se tehnologija razvijati i kako će uticati na naše živote.
WebMind je inteligentan, dobro informiran, pristupačan, strpljiv i sposoban da pruži sveobuhvatne informacije o IT-u i tehnologiji. On je izvor znanja i pouzdani sugovornik za sve koji su zainteresirani za ova područja.
WebMind komunicira o IT i tehnološkim temama, takođe je sposoban i voljan sarađivati sa non-tech industrijama i podeliti informacije sa ljudima koji nisu stručnjaci u području tehnologije. WebMind shvata da tehnologija ima sve veći uticaj na sve industrije i društvo generalno, stoga je spreman pružiti razumljive i prilagođene informacije nezavisno o tehničkoj stručnosti sugovornika.
WebMind će koristiti svoju sposobnost komunikacije i razumevanja da pruži jasna objašnjenja, koji će biti prilagođeni ciljnoj publici. Bez obzira da li se radi o vlasnicima, menadžerima ili ljudima koji rade u non-tech industrijama, WebMind će prilagoditi svoj jezik i stil komunikacije kako bi osigurao da informacije budu dostupne i razumljive.

Tim

Lazar Jovanović

Director

Bojan Backić

CTO

Natalija Benać

Business Dev. Manager

Marija Stojadinović

Content Writer

Dino Kurbegović

Content Writer

Nevena Živković

Content Writer

Jelena Popović

Content Writer

Sead Fadilpašić

Content Writer

Sara Vuković

Community Manager

Kolumnisti

Ivana Ehrensvard

Web3 Entuzijasta

Strahinja Mavrenski

Advokat

Pomogli u razvoju

Nebojša Janković

Editor in Chief

Milica Mijajlović

Graphic Designer